Blueberry Balsamic Svin Mørbrad

Blueberry Balsamic Svin Mørbrad

blueberry-balsamic-svin-morbrad-2244940-1486902-5821587-1002644-2323077

Saftig, bagt svin mørbrad toppet med en blåbær balsamico glasur, der er sikker på at behage! Det er et hurtigt og sundt weeknight-måltid. Kan parres med enhver side, bedst med asparges og brun ris.MERE +MINDRE-

1 1/2

pund svin mørbrad

2

teskefulde hvidløgspulver

1/2

kop frosne eller friske blåbær

2

teskefulde hakket hvidløg

Skjul billeder

  • 1Forvarm ovnen til 375 ° F. Linj bageplade med aluminiumsfolie.
  • 2Bland peber, salt og hvidløgspulver sammen i en lille skål eller ramekin. Gnid blandingen over svin mørbrad.
  • 3Anbring mørbrad på bagepladen og på ovnens midterstativ. Sørg for at have bageplade i midten af ​​stativet. Lad det bage i 20-30 minutter. Ovnens temperatur kan variere, så brug et internt termometer til at kontrollere, om der er doneness. Hvis det læser 140 ° F-150 ° F, er det gjort. Hvis du ikke har et internt termometer, vil mørbradets centrum, når den er kogt, være lidt lyserød, men ser ikke rå ud!
  • 4Anbring blåbær i en mellemstor saucepande på middelhøj varme. Brug en træske eller kartoffelmasker til at begynde at bryde blåbærene under madlavning. Tilsæt hvidløg og honning. Blåbær begynder at koge og sauce begynder at danne sig. Rør i balsamico. Kog saucen og lad den reducere. Reduktionstid er ca. 12-15 minutter.
  • 5Når mørbrad er baget, skal du fjerne det fra ovnen og lade det sidde i 10 minutter, inden det skæres i skiver. Fjern sauce fra komfurvarmen, når den er reduceret og bliver lidt tyk, den skal flyde næsten som konsistensen af ​​honning fra en ske.
  • 6Skær mørbrad i medaljer, ca. 3/4 til 1 tomme tyk. Placer 4 medaljoner (1 portion) på fad og ske sauce over medaljoner. Server med enhver veggie eller stivelse og nyd det! Også fantastisk med en hvidvin.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering

Kalorier267.3

Daglig værdi
Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • En ting at huske på, når det kommer til svinekød, er at det kan tørre hurtigt ud, hvis du ikke ser din madlavningstid. Vi kan ikke tænke på noget værre end for tilberedt, gummiagtigt kød. Hvis du har lidt ekstra tid, kan du saltlage svinekødet i en simpel salt- og vandopløsning i et par timer på forhånd. Brining er bare at lade dit kød bløde i løsningen; det er så simpelt, og resultaterne er tålmodigheden værd! Denne salte-søde blåbærsvin mørbrad er sprængfyldt med sommersmag og er en af ​​vores foretrukne måder at bruge disse sommerblåbær på. Hvad angår resten af ​​ingredienserne? Vi vedder på, at de allerede er i dit køkkenskab! Svinekødsopskrifter som denne er lette at piske op og skal tilføjes i din ugentlige måltidsrotation lige ved siden af ​​kylling og hakket oksekød

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × four =